Rullgardiner

Egentligen är det märkligt att något så trivialt som rullgardiner kan ha så stor betydelse för en människas välbefinnande. En god natts sömn hjälper oss att ladda batterierna och ger oss  energi. Men många av oss har svårt att få tillräcklig vila när ljuset utifrån tar sovrummet i besittning. Rullgardiner erbjuds i valfria storlekar enligt kundens önskemål. Vi erbjuder ca 400 st olika rullgardinstyger. Enfärgade, mönstrade, mörkläggande och solfilm. Rullgardinerna kan fås med den traditionella fjäder-mekanismen, sidodrag med kulkedja eller motordrift.

Som tillbehör kan rullgardinen även fås med fasonering med eller utan dekorband. För en komplett mörkläggning finns det även kassetter och sidokanaler. 

Rullgardiner tillverkas efter beställarens önskemål och mått. Bredden mäts på två sätt. Vävmått är tygets bredd och det som ska skydda från sol och insyn. Totalmåttet är bredden på rullgardinsstången inklusive beslag. Totaltmåttet är 3,5 cm bredare än vävmåttet.

Längden på rullgardinen skall vara ca 20 cm längre än önskad utdragsmått, detta för att undvika att rullgardinen ändrar upprullningshåll eller att man drar sönder tygfästet.

Nysons hjälper Er hela vägen. Från Idéer till verklighet, Med måttagning och montering.

Kontakta oss redan idag för kostandsfri konsultation.