Persienner

Persienner finns i otaliga varianter och framställs unikt efter dina önskemål, det är bara fantasin som sätter gränser. Vi har ett stort utbud av persienner i 25, 35, 50 eller 70 mm. Vi på Nysons erbjuder ett av marknadesn bredaste utbud. bla vår bäst säljande persiennmodeller märks bla:

Evolution-persiennen ger dig möjlighet att kombinera över- och underlister i trä medaluminiumlameller samt stegband i en mängd färger.

Träpersienner finns i flera träslag dessutom många stegband att välja emellan: Allt från starkare färger till mer neutrala som matchar de olika träslagen. Detger en snygg persienn med lyxig känsla. Träpersennen finns i 3 olika bredder, 35, 50 och 68 mm.

Megaview En persienn med dubbel så mycket utsikt eftersom lamellerna går ihop två och två när du öppnar upp. Passar utmärkt i fönster med vacker utsikt och där ett större ljusinsläpp önskas.

Ondulette En dekorativ persienn med utskurna mönster i lamellerna. Mönster-effekten syns när persiennen är förvickad.Ondulette finns med sju olika mönster.

Variozone En sektionsindelad persienn som öppnar och stänger 12 lameller åt gången så att du kan skärma av precis där du har behov för det. Passar utmärkt i kontor med fönster från golv till tak.

Lightline En mörkläggande persienn utan snörhål som gör att inget oönskat ljus strilar in. Finns i alla färger och passar utmärkt till sovrum och kontor.

Vi på Nysons hjälper Er hela vägen. Från Idéer till verklighet, med måttagning och montering.

Kontakta oss redan idag.