Lamellgardiner

Har du stora fönster är lamellgardiner ett oslagbart alternativ. Med lamellgardiner flödar ljuset in när du vill det. Lamellgardiner stoppar också effektivt skarpa solstrålar när du vill det. Du kan enkelt vinkla lamellerna så att de släpper in exakt så mycket ljus som passar dig. Hos Nysons kan du få dem måttbeställda och uppsydda oavsett om du har ovanliga mått eller former på ditt fönster. Lamellgardiner passar också utmärkt som rumsavdelare.

Vi på Nysons har närmare 250 olika lameller att välja på i många olika färger och mönster. Många av vävarna är även tvättbara. Du kan få lamellerna i 63, 89, 127 eller 250 mm lamellbredd. Har du riktigt höga fönster syr vi upp lameller som är upp till 5 m höga.

Du kan välja motoriserade lösningar som kan styras med fjärrkontroll, timer eller med ljus sensorer.

Fjärrstyrda lösningar är en vardagslyx men faktiskt också ett skydd mot inbrott.

Den nya lamellbredden är 25 cm och har vackra lister i trä eller aluminium både i över- och underkant Listerna kan också placeras på hela lamellen och det ger gardinen en mer asiatisk känsla Ett fönster är inget måste för en lamellgardin- häng den t ex i ett större rum som avdelare eller skapa en snygg avskärmning i hallen för att dölja kläder och skor. Lister finns i sju olika träslag samt i aluminium, samtliga i två bredder; 20mm och 50mm.

Vi på Nysons hjälper Er hela vägen. Från Idéer till verklighet, med måttagning och montering.

Kontakta oss redan idag.