Duette

Duette-gardinen finns i hundratals olika vävar som gör det möjligt att kombinera struktrurer, färger och plissébredder så att du får precis den gardin som gör ditt hem till något speciellt. Duette har i sin konstruktion dolda snören som ger gardinen ett stilrent uttryck i fönstret. Den finns i tre olika plissébredder: 25, 32 och 64 mm och du har möjlighet att välja mellan transparenta, halvtransparenta och mörkläggande vävar.

Duette är möjligheternas gardin som med sin unika konstruktion, likt mönstret på en  honungskaka, ger dig en flexibel, vackert hållbar och samtidigt energieffektiv avskärmning. Faktiskt en av marknadens mest energieffektiva gardiner. Den inbyggda isoleringseffekten i Luxaflex Duette hjälper till att hålla värmen ute om sommaren och inomhus på vintern. Gardinens effektivitet betyder inte på något sätt att du måste kompromissa med utseendet. Tvärtom.

Duette är en perfekt lösning för så gott som alla storlekar och former av fönster. Takfönster och trekantsfönster är med andra ord inga problem.