Gardinskenor och Glystroskenan

Vi erbjuder Kirschs breda sortiment av skenor som tillsammans skapar ett komplett sortiment för gardinupphängningar för offentlig miljö. Skenorna är anpassade för olika typer av uppsättningar och tyger. Samtliga skenor måttbeställs för att passa just dina fönster och önskemål. Komplettera gärna med gardiner i textil från Almedahls.

Med skenor och gardiner ändras ofta mer än fönstret, hela rummet kan få en ny karaktär. När skenan monteras i taket och gardinerna täcker mer än bara fönstret upplevs takhöjden som högre och fönstret större. Snabbt och enkelt. 

 

Glystroskenan

Glystroskenan är en tålig och nätt motoriserad skena för gardinuppsättningar. Du styr gardinen eller draperiet enkelt med hjälp av fjärrkontroll eller väggkontakt. Skenans motor ärsnabbtyst och obromsad, vilket gör att du även kan manöverera gardinen för hand utan att motorn påverkas. Du väljer själv om du vill ha gardin på en sida eller båda, så kallat mötande drag.

Skenan finns i vitt, är måttanpassad upp till en maxlängd på 1000cm (500cm utan skarv) och kan monteras i tak eller på vägg.


 
 

Hos Nysons kan ni beställa måttanpassade skenor.

Kontakta oss redan idag.